Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše aktivity

Příspěvky

Nabídka aktualizovaných informačních materiálů o bezlepkové dietě

18. 11. 2019

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naše aktivity | Komentářů: 0

Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování

18. 10. 2019

Ještě před začátkem nového školního roku vyhlásila Asociace kuchařů a cukrářů ČR (AKC ČR) výsledky druhého ročníku soutěže Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování. Pro letošní rok nejlépe vaří na Střední odborné škole a učilišti v pražských Čakovicích, mezi základními školami zvítězila jídelna v Českém Brodu). Finálové kolo a slavnostní vyhlášení vítězů proběhlo na konci srpna v prostorách MAKRO Akademie v Praze.

 

Projekt VZP - Podpora organizace a kvality péče - výzva k zapojení

12. 9. 2019

 

Vypracování plánu CŽV pro nutriční terapeuty

30. 7. 2019

 

Nutriční konference „Spektrem nutriční péče 2019“

12. 7. 2019

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naše aktivity | Komentářů: 0

Soutěž Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování zná své finalisty!

11. 7. 2019

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naše aktivity | Komentářů: 0

Interakce mezi léčivy a potravinami, Mgr.Ondřej Šimandl

26. 5. 2019

 

Celostátní kongres nutričních terapeutů 2019

8. 5. 2019

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naše aktivity | Komentářů: 0

Zapojení Sekce nutričních terapeutů ČAS do projektu Nemocniční stravování FN Olomouc

28. 4. 2019

 

Jarní očista organismu - MUDr. Petr Tláskal, CSc.

6. 4. 2019

O jarní očistě organismu s MUDr. Petrem Tláskalem, CSc., předsedou Společnosti pro výživu a vedoucím lékařem oddělení léčebné výživy z fakultní nemocnice v Motole ve Studiu 6 v České televizi. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naše aktivity | Komentářů: 0