Jdi na obsah Jdi na menu
 


Webinář - Chirurgický pacient a výživa

7. 7. 2020

 

Dovolujeme si Vás touto cestou pozvat ke sledování kreditovaného webináře s tématem Chirurgický pacient a výživa.
Podnětem pro jeho vznik byla skutečnost, že od 1.5.2020 vznikla pro chirurga možnost předepisovat ambulantně sipping  a zabezpečit tak svoje malnutriční pacienty.
 
Webinář je rozdělen do tří krátkých epizod:
První epizoda - Význam výživy v chirurgii - je věnována malnutrici jako významnému negativnímu faktoru pro výsledek operační léčby u chirurgických pacientů.
Druhá epizoda - Screening malnutrice na ambulanci - detailně popisuje možné screeningové metody na detekci malnutrice běžně použitelné i v chirurgické ambulanci.
Třetí epizoda - Preskripce sippingu chirurgem - se zabývá podmínkami pro omezenou možnost preskripce a uvádí praktické příklady z běžné praxe.
 
Pro lékaře je tento webinář zároveň certifikovaným kurzem, jehož součástí je test a při jeho úspěšném absolvování je účastníkovi přidělen certifikát s kreditními body ČLK.
Vznikl pod záštitou České chirurgické společnosti a Společnosti klinické výživy a intenzivní metabolické péče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář